Choose language:
English   German   Danish

Optimizer

Powercharge Battery Optimizer er en nyskabelse indenfor batteriequalizere, som aktivt balancerer og vedligeholder batterier, der er forbundet serielt.

Optimizeren, der er både effektiv og nem at anvende, balancerer batterierne både under opladning, afladning og i hviletiden.

Der er tale om en aktiv konstruktion , som bringer batterierne i balance ved at flytte energi fra det stærkeste batteri til det svageste, med et minimalt energi tab.

Optimizeren kan anvendes på alle serielle batterisystemer uanset antal og er meget nem at montere.

Virkningen af det anvendte princip er dokumenteret gennem uvildige undersøgelser, der klart viser markante forbedringer for såvel batteriernes levetid og kapacitet.

Kapaciteten på batterierne er i høj grad afhængig af kapaciteten på det svageste batteri i serieforbindelsen. Powercharge Battery Optimizer sikrer, at alle batterier i serieforbindelsen bliver balanceret.

Batteriernes levetid forlænges, når både over- og underladning forhindres. Ved en balancering med Powercharge Battery Optimizer minimeres risikoen for forkert opladning af batterierne, og levetiden forlænges.

I modsætning til almindelige shuntequalizere virker Powercharge Battery Optimizer under både op- og afladning samt i hviletid. Minimerer energispild. Powercharge Battery Optimizer er en aktiv equalizer, som flytter energi mellem batterierne med et minimalt energi tab i modsætning til almindelige shuntequalizere , der blot fjerner den overskydende energi ved at omdanne denne til varme.

Powercharge Battery Optimizer er opbygget så den kan anvendes, uanset hvor mange batterier, der er koblet i serie.

Produkt information