Choose language:
English   German   Danish

 

 

 

 

Privatlivspolitik

Du bedes læse vores privatlivspolitik grundigt igennem. Ved at fortsætte med at benytte siderne og vores services, accepterer du samtidig vilkårene og betingelserne i vores privatlivspolitik.

Mange tak, fordi du tager dig tid til at læse vores privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik beskriver, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan og hvorfor vi indsamler dem, når du kommunikerer med os, benytter vores services eller besøger vores hjemmeside. Vi respekterer alle krav til fortrolighed i forbindelse med de personoplysninger, vi indsamler. Vi foretager de nødvendige tiltag af hensyn til korrekt beskyttelse og sikker administration af de personoplysninger som vi modtager. Vi videresælger ikke personoplysninger om dig eller om andre brugere.

Hvem er vi?
EPC TECHNOLOGY A/S er en international virksomhed, der beskæftiger sig med at designe og producere elektriske batteriladere samt overvågning systemer til fjernvarmeindustrien.
Hjemmesiden styres og administreres af EPC TECHNOLOGY A/S.

Hvilke personoplysninger indsamler vi om dig?
EPC TECHNOLOGY indsamler personhenførbare oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse og telefonnumre (hvis det oplyses) og din interesse i vores produkter. Denne type personoplysninger indsamles udelukkende, når du selv frivilligt afgiver de pågældende personoplysninger til os, og/eller når du har givet dit samtykke.

Vi kan indsamle andre typer oplysninger på forskellige måder: EPC TECHNOLOGY gemmer personoplysninger, der indsendes via kontaktformularen på hjemmesiderne med det formål at behandle dine kommentarer, spørgsmål eller forslag, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbreve.

Vi indsamler automatisk oplysninger om dine besøg på og brug af vores hjemmeside. Det kan være oplysninger såsom IP-adresse, operativsystem og platform, browsertype, navigation på siderne og andre oplysninger om, hvordan du interagerer med vores hjemmeside. Det kan eksempelvis være, at du har klikket på en annonce for EPC TECHNOLOGY, før du kom til vores hjemmeside og/eller kontaktformular.

Vi bruger dine personoplysninger på følgende måde:
-for at kontakte dig vedrørende salg og service
-for at opfylde vores eventuelle kontraktforpligtelser over for dig og for at levere de produkter og     serviceydelser, som du efterspørger fra os
-til at gennemføre undersøgelser vedrørende forbedring af vores service over for dig
-til at forbedre vores service
-til at tilpasse og optimere vores markedsføringsaktiviteter, så du kun får information, der svarer til dine interesseområder
-til andre formål, som du direkte har anmodet om.

 

Så længe gemmer vi dine personoplysninger:
EPC TECHNOLOGY gemmer kun dine personoplysninger, så længe det med rimelighed er nødvendigt til det formål, de blev indsamlet til. EPC TECHNOLOGY kan være forpligtet til at gemme dine personoplysninger i henhold til lovkrav. Vi kan gemme personoplysninger i anonymiseret form til formål for udarbejdelse af statistikker, i hvilke tilfælde oplysningerne ikke vil blive slettet.

Sådan beskytter vi dine personoplysninger:
Vi har truffet passende tekniske og driftsmæssige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod utilsigtet eller overlagt manipulation, tab, ødelæggelse samt uautoriserede personers adgang hertil. Vores sikkerhedsforanstaltninger revideres regelmæssigt. Vi ajourfører foranstaltningerne løbende for at følge den teknologiske udvikling.

Dine datarettigheder:
Du kan til enhver tid afmelde dig fra at modtage markedsføringsrelaterede e-mail fra os. Du skal bruge det link til afmelding, der fremgår af markedsføringsmaterialerne. Vi afmelder dig straks efter modtagelse af din afmelding. Du skal aktivt slette Sitecore cookien på din computer. Hvis du lader cookien ligge på computeren, vil EPC TECHNOLOGY fortsat modtage statistikoplysninger om dine besøg på vores hjemmesider, og de vil være knyttet til dit navn og din e-mailadresse i vores system.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til vores håndtering af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte os info@epct.dk

Vores postadresse er:
EPC TECHNOLOGY A/S
Islandsvej 6
DK-8700 Horsens, Danmark 

Hvis du mener, at vi har foretaget eller foretager ulovlig behandling af dine personoplysninger, kan du indsende din klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K eller datatilsynsmyndigheden i det land, hvor du er statsborger.

Ændringer:
Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid.

 

Senest opdateret:
den 25/9-2019.